Refurbished iPhones van Renewd bij Supernova

Refurbished iPhones van Renewd bij Supernova

Renewd

De iPhones van Renewd zijn refurbished iPhones die voorzien zijn van 100% originele Apple onderdelen. Renewd reviseert iPhones tot de hoogste standaarden zodat deze weer zo goed als nieuw worden. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Deze refurbished iPhones zijn gecontroleerd, getest en waar nodig voorzien van nieuwe originele Apple onderdelen. Alle Renewd iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Om de software hoef jij je dus niet druk te maken. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Kiezen voor Renewd (refurbished) is dus een duurzame keuze!

Naar alle artikelen: Alle Artikelen

 

Duurzaam

 

Door te kiezen voor Renewd voorkom je dat een iPhone elektronisch afval wordt. De wereld produceert jaarlijks zo’n 20 ton aan elektronica afval. Kies je voor Renewd, dan geef je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze!

 

 

 

De term 'refurbished'

Refurbished is engels voor gereviseerd en is een veel voorkomende term in de computerwereld. Een MacBook, Mac Pro of bijvoorbeeld iMac welke wordt aangeboden door Supernova is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven vaak vroegtijdig vervangen, om diverse redenen. Dat kan zijn omdat het bedrijf gaat fuseren, omdat het bedrijf is opgehouden te bestaan, of gewoonweg omdat het bedrijf nieuwe hardware heeft aangeschaft.
 

Refurbishment houdt in:

- Zorgvuldige technische controle van de apparatuur;
- het grondig schoonmaken (van binnen en van buiten);
- het verwijderen van externe bedrijfskenmerken;
- gecertificeerde data wiping;
- upgraden (opwaarderen) van de hardware.

Een refurbished MacBook, iPhone, iPad, iMac en/of Mac Pro van Supernova wordt daar waar nodig ge-upgrade. Alle hardware aangeboden door Supernova wordt op een dermate manier getest en opgewaardeerd dat ze weer een levensduur heeft van drie tot vijf jaar, afhankelijk van het type product.


WAARSCHUWING!: Let op wat u koopt, en waar u koopt 

Als u het niet vertrouwd, ga dan eerst kijken bij de verkoper.. Kan dat niet, dan moet u zeker NIET kopen.

Veel leveranciers van iPhones leveren 'volledig refurbished' producten, in een zogenaamd 'nieuw & origineel geseald apple doosje'. 
Deze komen ALTIJD van dubieuze bronnen uit b.v. china, zien er inderdaad als nieuw uit, maar zijn van extreem slechte kwaliteit. 
Vaak gaat het om een apparaat met een serienummer dat door Apple bewust uit de markt is gehaald.. omdat het niet meer op een deugdelijke manier te repareren is, met alle gevolgen van dien.
Dit soort toestellen verkopen wij absoluut niet.
 

Een Refurbished iPhone, iPad, iMac, of Macbook is altijd een gebruikt product:

Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit originele gebruikte/Refurbished Apple iPhones, iPads, iMacs, en Macbooks inclusief 6 maanden tot een jaar garantie, en dit alles tegen een flinke korting ten opzichte van een nieuw Apple product. Maar het is geen nieuwe! 
Als u een nieuwe iPhone, iPad, iMac, of Macbook wil, met een jaar Apple garantie dan kunt u ook het beste een nieuwe Apple kopen.

Natuurlijk kunnen wij u ook een nieuwe iPhone, iPad, iMac, of Macbook leveren. Op dit moment hebben wij nog geen nieuwe Apple producten standaard op voorraad.

Net als bij een nieuwe Apple kan er wel eens een storing of probleem optreden... Geen nood!
U kunt binnen en buiten de garantietermijn altijd bij ons terecht voor reparatie of vervanging van uw iPhone, iPad, iMac, of Macbook.