Product filters Product filters

REFURBISHED IPHONE 6

5 stuks
Conditie: Refurbished
Garantietermijn: 2 jaar garantie
249,00 (incl. 21% BTW)
113 stuks
Conditie: Refurbished
Garantietermijn: 2 jaar garantie
219,00 (incl. 21% BTW)
398 stuks
Conditie: Refurbished
Garantietermijn: 2 jaar garantie
229,00 (incl. 21% BTW)
39 stuks
Conditie: Refurbished
Garantietermijn: 2 jaar garantie
269,00 (incl. 21% BTW)
255 stuks
Conditie: Refurbished
Garantietermijn: 2 jaar garantie
299,00 (incl. 21% BTW)

OVER DE REFURBISHED IPHONE 6

Supernova heeft een ruime keuze aan Refurbished iPhone 6, van C-Grade tot A-Grade met standaard 24 maanden garantie. Als je voor 22.00 uur online besteld, dan heb je je Refurbished iPhone de volgende werkdag (of op zaterdag) in huis. Als de gewenste Refurbished iPhone op onze website op voorraad staat, dan kun je deze smartphone desgewenst de volgende werkdag in onze Supernova winkel in Leende op komen halen. Uiteraard kan je jouw nieuwe Refurbished iPhone 6 in onze winkel kopen per PIN of contant.

Kenmerken van de refurbished iPhone 6

  • Besturingssysteem: iOS 9
  • 8 megapixel camera, 2.1 megapixel frontcamera
  • 4,7-inch Retina HD-display met resolutie van 1334 x 750 pixels
  • 16 GB, 64GB, of 128GB opslaggeheugen (niet uitbreidbaar)
  • NFC functionaliteit en vingeradruksensor
  • Type SIM-kaart: Nano SIM
  • Simlockvrij

De refurbished iPhone 6

De Apple iPhone 6 is groter, dunner, krachtiger en ongekend energiezuinig. Apple heeft deze tegenstrijdigheden samengebracht in de nieuwe generatie iPhones: de iPhone 6.

Apple iPhone 6: wat is nieuw?

Het tijdperk van de hoekige iPhones is (letterlijk) afgerond. Het eerste wat opvalt aan het nieuwe iPhone 6 design zijn de ronde hoeken en hoe deze naadloos aansluiten op het Retina HD-display. Apple heeft de iPhone 6 zo ontwikkeld dat hardware en software in perfecte harmonie samengaan. 

Apple iPhone 6: het scherm

Het scherm van de Apple iPhone 6 is met 4.7 inch een stuk groter dan de 4.0 inch van de iPhone 5s. De resolutie is ook sterk verhoogd naar 1334 x 750 pixels. Dankzij de hoge resolutie, groter contrast en bredere kijkhoek is het scherm van de Apple iPhone 6 erg prettig om naar te kijken. 

Apple iPhone 6: ongekend krachtig

Met de A8-chip en 64-bits architectuur is de Apple iPhone 6 ongekend krachtig en heeft totaal geen moeite met het aansturen van het grote scherm. De presentaties van de processor zijn tot 50x sneller en de grafische prestaties van de Apple iPhone 6 zijn wel tot 84x sneller dan die van zijn voorgangers. Wat betekend dit voor jou? Jij kan moeiteloos multitasken, optimaal genieten van alle apps die beschikbaar zijn in de appstore en zelfs processorintensieve games spelen. 

APPLE IPHONE 6: IOS 10

De Apple iPhone 6 draait op iOS 10, het nieuwste besturingssyteem van Apple. Deze zit boordevol voorzieningen voor een nog betere gebruikerservaring. De nieuwe functies veranderen de manier waarop je berichten verstuurt, foto’s bewerkt en je conditie bijhoudt. Goed nieuws voor app ontwikkelaars, je kan nu dieper in het systeem doordringen om functionaliteit van iOS 10 in hun eigen apps te integreren. iOS 10 geeft je een gebruiksvriendelijke basis en met de keus uit meer dan een miljoen apps richt jij jouw nieuwe Apple iPhone 6 helemaal naar eigen keus in.

Ben je op zoek naar een ander refurbished iPhone model? Bekijk onderstaande pagina’s voor ons assortiment refurbished iPhones.  

Refurbished iPhone 8
Refurbished iPhone 7 Plus
Refurbished iPhone 7
Refurbished iPhone SE
Refurbished iPhone 6s Plus
Refurbished iPhone 6s
Refurbished iPhone 6 Plus
Refurbished iPhone 6
Refurbished iPhone 5s
Refurbished iPhone 5c
Refurbished iPhone 5