REFURBISHED IPHONE 5S

Geen producten in deze categorie

OVER DE REFURBISHED IPHONE 5S

Opvolger van de iPhone 5, de Refurbished iPhone 5S heeft een verbeterde processor ten opzichte van de iPhone 5. De nieuwe processor maakt 64bit-ondersteuning voor deze telefoon mogelijk.. Daarnaast heeft de iPhone 5S een vingerafdrukscanner, die is geïmplementeerd in de home knop. Hierdoor kun je de telefoon beter beschermen tegen onrechtmatig gebruik. Supernova heeft een ruime keuze aan Refurbished iPhones 5S, van Refurbished B-Grade tot Remarketed Devices in nieuwstaat met 2 jaar garantie. Bestel je deze een iPhone 5S voor 22.00 uur online uit voorraad, dan heb je de iPhone 5S de volgende werkdag (of zaterdag) in huis. Als het gewenste Refurbished device op onze website op voorraad staat, dan kun je deze de volgende werkdag in onze winkel komen ophalen. Uiteraard kan je de nieuwe Refurbished iPhone 5S in onze winkel kopen per PIN of contant.

Belangrijkste kenmerken van Refurbished Apple iPhone 5S

  • iOS 8 besturingssysteem
  • 8 megapixel camera
  • 4 inch scherm
  • 16 GB, 32 GB, 64 GB opslaggeheugen (niet uitbreidbaar)
  • Τype SIM-kaart: Nano SIM

De iPhone 5s heeft een chip met 64-bits architectuur. Een identiteitssensor voor vingerafdrukken en een 8 megapixel iSight camera. De iPhone 5s heeft een aluminium behuizing, saffierkristal in de thuisknop en saffierkristal ter bescherming van de iSight camera.

M7-coprocessor
De M7-coprocessor vormt een team met de A7-chip. De M7-coprocessor is ontworpen om bewegingsgegevens van de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas te meten. Ook kunnen fitness-apps die fysieke activiteiten meten toegang krijgen tot de M7.

A7-chip
De iPhone 5s is voorzien van een A7 chip en is hiermee een 64-bits smartphone.

Vingerafdrukscanner
De thuisknop van de iPhone 5S is voorzien van Touch ID: een identiteitssensor voor vingerafdrukken. Je plaatst je vinger op de thuisknop en je iPhone wordt ontgrendeld. Deze functie kan ook gebruikt worden om aankopen uit de iTunes Store, de App Store en de iBooks Store goed te keuren zonder je wachtwoord in te voeren. Het is mogelijk om meerdere vingerafdrukken op te geven voor Touch ID.

iSight-camera
De iSight-camera is voorzien van een grotere sensor waardoor meer licht wordt doorgelaten. Er is de mogelijkheid om in burst-modus te gaan waardoor je met tien foto's per seconden een hele actie kan vastleggen. Dankzij de True Tone-flitser wordt de flitsintensiteit en kleurtemperatuur bij gewerkt aan de omgeving. Je kunt 720p video vastleggen met 120 beelden per seconde voor een slowmotionvideo. Je kunt foto's automatisch vierkant laten inkaderen en filters gebruiken.