REFURBISHED IPHONE 5

Geen producten in deze categorie

OVER DE REFURBISHED IPHONE 5

Het design van een refurbished iPhone 5 is op bijna alle punten gewijzigd ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 4s. De iPhone 5 is lichter, dunner en heeft natuurlijk veel betere specificaties. Supernova heeft een ruime keuze aan Refurbished iPhones 5, van Budget tot Premium refurbished met 12 maanden tot wel 3 jaar garantie. Als je voor 17.00 uur online uit voorraad besteld, dan heb je deze iPhone 5 de volgende werkdag (of zaterdag) in huis. Als de gewenste Refurbished iPhone op onze website op voorraad staat, dan kan je het device direct in onze winkel komen bekijken, en kopen. Uiteraard kan je de nieuwe Refurbished iPhone 5 in onze winkel dan per PIN of contant betalen. 

Belangrijkste kenmerken van Refurbished Apple iPhone 5 :

  • iOS 8 besturingssysteem
  • 8 megapixel camera
  • 4 inch scherm
  • 16 GB, 32 GB, 64 GB opslaggeheugen (niet uitbreidbaar)
  • Τype SIM-kaart: Nano SIM

De iPhone 5 is gemaakt van glas en aluminium en is beschikbaar in een witte en zwarte uitvoering. Hij is met een dikte van 7,6 mm 18 procent dunner dan de iPhone 4S en met 112 gram ruim 20 procent lichter. De zwarte iPhone 5 heeft een glanzende voor en matte achterzijde. De witte uitvoering heeft een zilverkleurige achterzijde.

Het scherm van de iPhone 5 is een 4 inch Retina Display. Het formaat is hiermee gewijzigd ten opzichte van eerdere iPhones: de iPhone 5 is langer geworden, maar niet breder. Daardoor past hij nog steeds goed in je hand en is er ruimte voor een extra rij apps. De iPhone 5 is verschenen in een iPhone 5 16GB, iPhone 5 32GB en de iPhone 64GB uitvoering.
 

Apple A6 processor


De Apple A6 chip zorgt vooral voor betere prestaties. De processor is 2 twee sneller – ook op grafisch vlak – en 22 procent kleiner vergeleken met de eerdere A5 chipset.
 

Verbeterde 8 megapixel iSight camera

De iPhone 5 heeft een camera met 8 megapixels die foto’s schiet met een resolutie van 3264×2448 pixels. De camera is 40 procent sneller bij het maken van foto’s dan zijn voorgangers. Er is daarnaast een ingebouwde functie voor het maken van panoramafoto’s geïntroduceerd. Tevens kunnen er tijdens het filmen foto’s worden gemaakt en is de stabiliteit van de camera verbeterd. De iPhone 5 heeft ook een extra microfoon net onder de camera. Hierdoor zal de geluidskwaliteit van een opname beter zijn dan we tot op heden gewend zijn. De Facetime camera aan de voorzijde van de iPhone 5 biedt bovendien HD ondersteuning en heeft een 1,2 megapixel camera. Het is met Facetime mogelijk om te bellen over het mobiele netwerk.
 

Batterijduur gelijk gebleven

Ondanks de verhoogde prestaties van de iPhone 5 is de batterijcapaciteit gelijk gebleven aan die van de iPhone 4S. De spreektijd is hiermee tot 8 uur (met 3G ontvangst), de standbytijd is 225 uur, internetgebruik tot 8 uur via 3G en tot 10 uur via WiFi.

Nieuwe Lightning connector

Een nieuwe connector met de naam Lightning is geïntroduceerd met de iPhone 5. Deze heeft nog maar 8 pins en is 80 procent kleiner dan zijn voorganger. Deze nieuwe connector vervangt de traditionele 30 pins connector. De nieuwe connector is volgens Apple duurzamer dan de traditionele 30 pins connector.