OVER SUPERNOVA.NL

Voor refurbished Apple smart devices moet je bij Supernova.NL zijn. Waarom veel geld uitgeven aan een nieuwe iPhone als je bij Supernova.NL voor een zeer betaalbare prijs een refurbished iPhone kunt aanschaffen. Ook voor iPads, iMacs en Macbooks kan je bij Supernova terecht. Maar wat is nu refurbished? Het Engelse woord voor gereviseerd, een relatief nieuw concept wat je absoluut niet moet verwarren met tweedehands. Met een refurbished device heb je de kwaliteit van nieuw waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De gebruikte smart devices komen vaak vanuit het bedrijfsleven en worden door Supernova nauwkeurig gecontroleerd, grondig schoongemaakt en waar nodig worden onderdelen vervangen dan wel gerepareerd. Kortom bij Supernova krijgen Apple producten een tweede leven maar wel met die kwaliteit, service en garantie die u van Apple gewend bent. Bijkomende voordelen: gunstig voor je portemonnee en je werkt mee aan een beter milieu!

Supernova is er ook voor reparaties aan en accessoires voor je Apple smart devices. Naast de webshop heeft Supernova een winkel op het woon-winkelplein VerrassendVeel in Leende. Persoonlijke service heeft Supernova hoog in het vaandel staan. Bel of kom langs, ons team helpt je graag. De koffie staat in ieder geval voor je klaar!

 

Adres:

Onze winkel aan de Langstraat is door 3 inbraken in 1 maand tijd, vanwege ‘angst voor de 4e’ definitief gesloten. We werken aan een oplossing op een andere locatie.

Binnenkort hierover meer informatie.

Email:

helpdesk@supernova.nl

Telefoon nummer:

Tot 6 februari 2019 zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons bereiken via het contactformulier, of via e-mail op heldesk (at) supernova.nl

085-0607700 (lokaal tarief)

Openingstijden winkel

13.00 — 18.00 uur | ma
10.00 — 18.00 uur | di - vr
10.00 — 17.00 uur | za

Telefonisch bereikbaar

10.00 — 22.00 uur | ma - za

 

Bedrijfsnaam:

Supernova Refurbished en Telecom

Bank:

Rabobank: NL25 RABO 0336 6445 07 | BIC: RABONL2U

Kamer van Koophandel:

17097578

BTW nummer: 

NL805557982B01