Speciale levering voor de kerstdagen

Speciale levering tijdens de feestdagen - Supernova.NLOnze voorraad van ruim 10.000 refurbished devices ligt (gelukkig) niet in onze winkel in Leende. Jouw bestelling wordt normaal gesproken de eerstvolgende werkdag geleverd rechtstreeks uit het magazijn. Om tijdige levering tijdens voor kerstdagen te garanderen is het belangrijk om niet te lang te wachten met de bestelling van een refurbished iPhone, iPad, of Macbook.

Bestel op tijd:

De belangrijkste zekerheid tijdens de kerstdagen is dat de postbezorging zal vertragen!

Om teleurstellingen rondom de verzending van jouw bestelling te voorkomen, kun je beter wat eerder bestellen.

Waarom eerder bestellen?

- PostNL heeft dan meer tijd om je bestelling af te leveren. Als het pakket eenmaal verzonden is, kunnen wij helaas niets doen om bezorging te versnellen
- Er is in de periode voor de kerstdagen meer voorraad en er is dus meer keuze als je eerder bestelt.

Supernova spoedlevering:

Supernova geeft 100% gegarandeerde spoedlevering voor de kerstdagen!

Je wil natuurlijk niet dat juist de levering van de door jou bestelde refurbished iPhone vertraging oploopt en pas na de kerstdagen wordt bezorgd.

Same day!

Daarom bieden wij voor de kerstdagen een extra gratis serviceVoor 15.00 uur besteld = dezelfde dag ophalen tussen 16.30 - 18.00 uur
 
Bestel en betaal je op onderstaande dagen voor 15.00 uur, dan kun je deze bestelling dezelfde dag tussen 16.30 en 18.00 uur al ophalen in onze winkel in Leende!

Bovendien krijgt u een beschermglas tegen 50% korting incl. montage bij het afhalen in onze winkel. (normaal € 12,99 nu € 6,50)

Kerst:
- Donderdag 20 december
- Vrijdag 21 december
- Zaterdag 22 december: afhalen op maandag
- Zondag 23 december: afhalen op maandag
- Maandag 24 december bestellen tot 14.00 uur:
  afhalen van van 15.30 uur tot 17.00 uur
 
Het maakt niet uit of je online bestelt of in onze winkel. Als de bestelling (en betaling) maar binnen is voor 15.00 uur, bovendien betaal je helemaal niets extra voor deze service. Deze service geldt alleen voor refurbished iPhones, iPads, en Macbooks die op onze website 'op voorraad' staan.