Gegarandeerd Garantie

18-05-2017
door

Bij Supernova koopt u een refurbished iPhone altijd met garantie. U kiest de garantie die het beste bij u past. Op ieder toestel zit standaard een jaar garantie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de garantietermijn te verlengen tot 3 jaar. Vanaf €3,99 per maand afhankelijk van het type toestel. En voor €2,50 extra per maand kunt u voor uw toestel een Supernova schermverzekering afsluiten.

Check de voorwaarden hier of bel ons! Bent u al in het bezit van een toestel via Supernova dan is het mogelijk om met terugwerkende kracht uw garantietermijn te verlengen. Neem contact op per mail of bel 085-0607700

Ook VerrassendVeel bij Supernova

12-05-2017
door

Aan de Langstraat 3 in Leende treft u een wel heel bijzonder woon-winkelplein aan, VerrassendVeel. Geen grote winkelketens of massa’s mensen. Wel kleinschaligheid, verrassende collecties en persoonlijk advies. Van meubels op maat tot inspiratie voor je vrije tijd. VerrassendVeel voor wonen, tuin en vrije tijd! 

Supernova is 1 van de VerrassendVeel winkels op het gebied van vrije tijd en zeer centraal gelegen op het winkelplein. Het adres voor refurbished Apple smart devices, reparaties & accessoires. Recent heeft Supernova zelfs haar activiteiten uitgebreid met een printservice en Postmasters pakket & post dienst.

Neem eens een kijkje op verrassendveel.nl en supernova.nl of kom gewoon eens langs en laat u verrassen!