Refurbished iPhones

Renewd: Alleen het allerbeste is goed genoeg!

Refurbished Renewd iPhones van Supernova

Renewd

De iPhones van Renewd zijn refurbished iPhones die voorzien zijn van 100% originele Apple onderdelen. Renewd reviseert iPhones tot de hoogste standaarden zodat deze weer zo goed als nieuw worden. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Deze refurbished iPhones zijn gecontroleerd, getest en waar nodig voorzien van nieuwe originele Apple onderdelen. Alle Renewd iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Om de software hoef jij je dus niet druk te maken. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Kiezen voor Renewd (refurbished) is dus een duurzame keuze!

Bekijk hier alle Refurbished en Renewd iPhones van Supernova

Duurzaam Refurbished iphones bij Supernova.NL

 

 

Duurzaam

Door te kiezen voor Renewd voorkom je dat een iPhone elektronisch afval wordt. De wereld produceert jaarlijks zo’n 20 ton aan elektronica afval. Kies je voor Renewd, dan geef je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze!

Refurbished iPhone 5S Renewd

Renewd iPhone 5s

Een krachtige refurbished iPhone waarmee je gezien wilt worden. Ontgrendel de iPhone met je vingerafdruk en geniet van een krachtige camera.

Refurbished iPhone 6 [RENEWD]

Renewd iPhone 6

Deze refurbished iPhone is niet alleen groter, maar ook groots in zijn prestaties. Maak de scherpste foto’s en geniet van de supersnelle processor.

Refurbished iPhone 6S [RENEWD]

Renewd iPhone 6s

De krachtigste 4,7-inch telefoon ooit. Geniet van de geavanceerde camera, de supersnelle processor en het strakke design. Beschikbaar in vier kleuren.

Quality control door  Apple Premium Service Provider

 

Premium Apple Service Provider

Iedere Renewd iPhone wordt na het refurbishproces nog eens gecontroleerd door een onafhankelijke Premium Apple Service Provider. Zo ben je verzekerd van een refurbished iPhone die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Renewd Premium Kwaliteit

Premium kwaliteit

Alle Renewd iPhones voldoen aan de hoogste standaarden en worden gecontroleerd door een Premium Apple Service Provider.

Alleen originele Apple onderdelen worden gebruikt

Originele Apple onderdelen

Tijdens het refurbishproces van een Renewd iPhone worden enkel originele Apple onderdelen gebruikt.

2 Jaar Renewd garantie

2 jaar garantie

Bij aankoop van een Renewd iPhone ontvang je 2 jaar Pick-up & Return garantie. Je bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

 

Refurbished devices van 2ND by Renewd bij Supernova.NL

2ND by Renewd

2ND by Renewd is een label dat onder het merk Renewd valt. Een 2ND toestel is technisch exact hetzelfde als een Renewd toestel. Echter kan een 2ND toestel lichte gebruikerssporen bevatten, wordt met 1 jaar garantie geleverd en wordt zonder oplader geleverd. Maar dit zie je ook terug in de prijs!